Ouderraad (OR)

De ouderraad is een platform van ouders voor ouders van De Fakkel. Het werkt als schakel tussen het team van De Fakkel en de ouders van de leerlingen. Vanuit verschillende groepen zijn ouders vertegenwoordigd.

De hoofdtaak van de OR is het coördineren en begeleiden van activiteiten binnen de school. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de contactouders die elke groep heeft. Door de vele activiteiten die de school organiseert, is regelmatig ouderhulp nodig.

Daarnaast houdt de OR supervisie over de inkomsten van de ouderbijdrage en is zij verantwoordelijk voor een juiste besteding van deze middelen. Verder houdt de OR zich bezig met de verkeersveiligheid rondom de school en kan ze een adviserende rol hebben als andere ouders de OR iets vragen.

Als uw kind bij ons op school zit, kunt u via ons ouderportaal Schoudercom de OR makkelijk bereiken.
Fakkel vlam

Parental Advisory - Stemmen

Deze clip is gemaakt en geschreven door Fresku samen met de kinderen van De Fakkel in opdracht van het TweeTakt Festival in Utrecht. De teksten hebben gelukkig niets met de werkelijkheid op De Fakkel te maken, maar we zijn natuurlijk wel apetrots op de acteerprestaties van onze leerlingen! En de clip ziet er prachtig uit! Wilt u echt weten hoe het bij ons is? Kom langs!