Buitenschoolse opvang (BSO)

Ludens Buitenschoolse opvang

Ludens verzorgt de buitenschoolse opvang (BSO) voor basisschool De Fakkel. De BSO locaties liggen in de buurt van de school. Buitenschoolse opvang is de opvang na schooltijd, tijdens schoolvakanties en op schoolvrije dagen. Het is een veilige omgeving, waarin de kinderen even bij kunnen komen en fijn kunnen spelen met hun vriendjes.

Op de BSO spelen ze in op wat kinderen van de verschillende leeftijden nodig hebben. De kleuters en de jongere kinderen willen meestal nog even bijkomen van een schooldag, terwijl de oudere kinderen zich vaak juist uit willen leven in een leuke, vrije of georganiseerde activiteit. Kinderen die op de BSO komen zijn daar in hun vrije tijd, ze hebben geen verplichtingen. Ze kunnen zelf hun tijd indelen en meedoen aan verschillende activiteiten op het gebied van sport, spel, cultuur en creativiteit die Ludens organiseert. Even tot rust komen met een boekje op de bank kan natuurlijk ook.

Bij De Fakkel horen:
  • BSO de Leeuw – voor kinderen van 4 – 7 jaar
  • BSO Kaktus – voor kinderen van 4 – 12 jaar

Hier kunt u zien of er direct een plek beschikbaar is. We hebben een nieuwe website.

Een keer komen kijken

U bent van harte welkom om zelf een keer te gaan kijken. Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met:

BSO de Leeuw en BSO Kaktus:

Noëlle Mulder (teamleider KDV Jodokus, BSO Kaktus en BSO de Leeuw)

Kievitstraat 6, 3514 VB Utrecht

030-2725037

of via www.ludens.nl. We hebben een nieuwe website.
Werkdagen : dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag

Voor meer informatie:

Fakkel vlam

Aanmelden

Via het inschrijfformulier van Ludens kunt u uw kind aanmelden. Heeft u nog vragen, dan kunt u contact opnemen met Ludens: stuur een e-mail aan de afdeling ‘Informatie & Plaatsing’ of bel : 030 – 256 70 70.

Kosten

Voor de meest actuele informatie over tarieven kunt u terecht op de website van Ludens. Buitenschoolse opvang valt binnen de Wet Kinderopvang. U komt dus in aanmerking voor de Kinderopvangtoeslag van de belastingdienst. Deze toeslag is afhankelijk van het gezinsinkomen: ouders met een laag inkomen betalen weinig en ouders met een gemiddeld of hoog inkomen betalen meer.